Dåpsgave til gutt

Dåpsgave til gutt

Dåpen til en liten gutt eller jente er et uforglemmelig øyeblikk, fylt av håp og løfter om en livslang reise med eventyr og kjærlighet. Å velge den perfekte gaven for å hedre denne anledningen er ikke helt enkelt – og mange synes det er vanskeligere å finne en dåpsgave til gutt enn til jente. Vi ønsker å gi noe betydningsfullt som holdes kjært i lang tid fremover – først av foreldrene, og deretter gutten.

En personlig dåpsplakat i skala 1:1 er en unik og tidløs gave som kan henge på veggen for alltid. Dåpsplakaten gjenskaper guttens faktiske fødselsstørrelse i skala 1:1 og minner foreldrene om hvor liten han var ved fødselen. På den personlige dåpsplakaten trykkes barnets fødselsinformasjon, som navn, vekt, lengde, fødselsdato og fødselstidspunkt.

Dåpsgave til gutt


Hvorfor en personlig dåpsplakat?

  • Det mest dyrebare kunstverket du kan eie: Vår personlige dåpsplakat er mer enn bare en gave; det er et tidløst kunstverk skapt med kjærlighet og omtanke.
  • Tidløs og holdbar: Plakaten er designet for å vare livet ut. En klassisk og stilren utforming gjør at den passer like fint i stuen som på gutterommet.
  • Design din egen: I vårt designverktøy skaper du plakaten slik du selv ønsker den. Velg blant flere forskjellige stiler på illustrasjonen samt mange ulike farger. Deretter velger du en ramme som passer til innredningen din – velg mellom eik, svart eller hvit.
  • Forevige en av livets store milepæler: En dåpsplakat i skala 1:1 gjenskaper det største øyeblikket i foreldrenes liv – dagen deres lille gutt kom til verden. Plakaten er en evig påminnelse om hvor liten han har vært, og hvor stor han er blitt.

LAG DIN EGEN DÅPSPLAKAT

Dåpsgave til gutt

Å velge den perfekte dåpsgaven, som både foreldrene og gutten vil verdsette i flere tiår, krever omtanke. Vår personlige dåpsplakat i skala 1:1 representerer mer enn bare en gave; det er et kunstverk skapt med omtanke og en tidløs påminnelse om guttens første dag i verden. En personlig dåpsplakat er en evig påminnelse om den overveldende kjærligheten og velsignelsen som omgir et nytt liv. Med en dåpsplakat gir du ikke bare en gave, du gir en skatt. 


LAG DIN EGEN DÅPSPLAKAT

Tilbake til bloggen