Hvorfor lage en fødselsplakat?

Hvorfor lage en fødselsplakat?

Å ønske et nytt liv velkommen til verden er et av livets mest uforglemmelige og magiske øyeblikk. Å se barnet ditt i øynene for første gang, de bittesmå føttene og kjenne lukten av babyhud, er øyeblikkene du aldri glemmer.

Men så vokser de små barna i en hastighet som tar pusten fra deg. Først er de så små og skjøre. Så, helt plutselig, som om tiden bare raser forbi, er de store.

Det er som om du knapt rekker å blunke før de går fra å holde deg i fingeren til å løpe av sted på egne eventyr.

Med en personlig fødselsplakat i skala 1:1 kan du se tilbake på det magiske øyeblikket da barnet ditt kom til verden, og få en daglig påminnelse om hvor små de en gang var. En fødselsplakat i skala 1:1 gjenskaper nemlig barnets størrelse ved fødsel i et bilde som du kan henge på veggen.

fødselsplakat i skala 1:1

En tidløs påminnelse

Å eie en fødselsplakat i skala 1:1 er som å fryse tiden. Det er en nøyaktig representasjon av den nyfødte babyens lengde og vekt ved fødselen.

Dette vakre og tidløse minnet blir en påminnelse om det øyeblikket da et lite liv gjorde sin inntreden i verden. Det er ikke bare et bilde, det er et symbol på et unikt og kjært øyeblikk i livet.


Personlig og skreddersydd

Du utformer selv hvordan du vil ha din fødselsplakat. Etter at du har lagt inn din babys fødselsinformasjon, som navn, fødselsdato, lengde og vekt, kan du begynne å tilpasse designet slik du ønsker.

Velg blant mer enn ti ulike illustrasjoner i flere forskjellige farger og varianter, og finn et design som passer til hjemmet ditt, enten du vil ha plakaten på barnerommet eller i stuen.

Fødselsplakat

Fødselsplakat for tvillinger og søsken

Vil du hylle den unike søskenkjærligheten mellom barna dine? Lag en fødselsplakat duo, spesielt utviklet for søsken og tvillinger.

Verdens beste gaveidé

Våre fødselsplakater er ikke bare en personlig hyllest til den nyfødte babyen – det er en fantastisk gaveidé. I tillegg til å feire barnets ankomst, blir plakaten en del av familiens historie – et permanent minne som gir glede og vekker følelser år etter år. Våre personlige fødselsplakater er spesielt populære gaver til dåp, navnefest og bursdager.

fødselsplakat norge

Det mest dyrebare kunstverket

En fødselsplakat er det mest dyrebare kunstverket du kan eie. Det er personlig kunst med det aller fineste du har – barna dine. Derfor er en personlig fødselsplakat noe som henger på veggen for alltid, uansett hvor gamle barna dine blir.

Å eie en fødselsplakat i skala 1:1 er som å holde en del av fortiden i hendene. Det er en mulighet til å hylle og hedre øyeblikket som endret alt – ankomsten av et nytt familiemedlem.

Dette minneverdige bildet er mer enn bare et kunstverk; det er en kjær påminnelse om livets mirakel.

LAG DIN EGEN FØDSELSPLAKAT
Tilbake til bloggen