Spørsmål og svar

Hva er en fødselsplakat?

Fødselsplakat.no tilbyr en serie unike og personlige bilder hvor vi skalerer illustrasjonene til barnets faktiske fødselslengde i skala 1:1. Vi legger også inn informasjon om barnets navn, fødselsvekt og lengde, samt sted, dato og klokkeslett da den ble født.

Hva er en ABC-plakat?

ABC-plakatene er vårt nyeste produkt som ble lansert juni 2022. Det er en serie med alfabet og bokstavplakater som kan personaliseres med eget navn, fødselsdato eller annen ønskelig tekst. De unike bokstavene er illustrert av den ettertraktede designeren Marianne Andresen.

Hvordan blir barnets størrelse på bildet i skala 1:1?

Vi tilpasser høyden på illustrasjonen til den fødselslengden du angir ved bestilling. Oppgir du fødselslengden til 50 cm, så blir illustrasjonen av barnet 50 cm høy.

Tilpasses illustrasjonen til barnets fødselsvekt?

Babyer fødes i mange ulike fasonger, vi har derfor laget en ”gjennomsnittsbaby”, der vi kun justerer lengden.

Hva koster en fødselsplakat/ABC-plakat?

Prisen per fødselsplakat er ordinærpris NOK 649,- og ABC-plakater 499,-. Prisen er inkludert mva. og frakt. Ingen toll!

Hvor mye koster frakten?

Vi tilbyr gratis frakt til alle land i verden.

Hvordan betaler jeg og hvilke betalingsløsninger tilbyr dere?

Du kan betale med bank-/kredittkort fra VISA, MasterCard, American Express, direktebetaling eller velge faktura med vår Klarna betalingsløsning (14 dagers betalingsfrist). Har du valgt å betale med Klarna faktura, vil fakturaen sendes fra Klarna til deg på e-post eller i din app. Fakturaen sendes samme dag som vi sender bestillingen din fra vårt lager.

Hvilken størrelse er det på deres plakater?

Størrelsen er B: 50 cm x H: 70 cm. Størrelsen på bildet er den samme uavhengig av barnets fødselslengde.

Følger det med ramme?

Ramme er ikke inkludert, men bildet passer til vanlige, standardrammer (B: 50 x H: 70 cm). Sjekk ut vårt utvalg under «rammer».

Hva slags papir bruker dere?

Fødselsplakatene trykkes på 210 g ubestrøket papir, noe som gir et matt og eksklusivt uttrykk.

Lager dere fødselsplakater på andre språk enn norsk?

I nettbutikken er norsk lagt inn som standardspråk. Ønsker du et annet språk, så kan du bestille ved å sende en e-post til: kundeservice@fodselsplakat.no.

Har dere gavekort?

Vi har fine gavekort som passer til enhver anledning gavekort. Da kan mottakeren selv gå inn på fødselsplakat.no og velge sitt favorittbilde. Alle gavekort er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato.

Hvor lang er leveringstiden?

Fødselsplakat.no jobber kontinuerlig for å levere dine bilder fortest mulig hjem til deg. Forventet leveringstid i Norden er 5-7 virkedager etter mottatt bestilling, mens forventet leveringstid i resten av verden er 5-10 virkedager etter mottatt bestilling. Vi opplyser om at under Black Week, samt sommer/juleferie kan leveringen ta noe lengre tid enn normalt.Du kan spore pakken din direkte via mail/sms eller besøke Bring.no og legge inn sporingsnummeret.

Hvordan sendes plakatene deres?

Fødselsplakatene pakkes skånsomt inn i silkepapir og legges inn i et beskyttende papprør før de sendes. Vi benytter DHL/Bring, sporbar pakke. Du mottar mail/sms med info om henting, og pakken hentes på postkontor eller post i butikk. Du kan spore pakken din på Bring.no sin side ved å kopiere inn kollinummer. Våre produkter sendes fra Sverige.

Hva skjer om jeg ikke henter pakken min?

Pakken blir liggende på ditt nærmeste postkontor/post i butikk i maksimalt 14 dager. Uavhentede pakker returneres automatisk til oss. For uavhentede pakker vil du bli belastet NOK 150,- for omkostninger og ny forsendelse. Fødselsplakaten blir sendt på nytt når vi har mottatt betalingen.

Hvordan vet jeg om bestillingen har gått gjennom?

Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post like etter at betalingen er fullført. Dersom du ikke mottar en ordrebekreftelse innen kort tid kan du sjekke om den har havnet i søppelmappen. Det kan også skyldes at du har registrert feil e-postadresse. I så fall ber vi deg kontakte oss på kundeservice@fodselsplakat.no så raskt som mulig.

Har jeg angrerett?

Angreretten gjelder ikke avtaler om levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg (jf. Angrerettloven § 22). Hver enkelt fødselsplakat/ABC-plakat er unik og spesialtrykkes med navn og fødselsopplysninger, så det er ingen angrerett for produkter bestilt på fødselsplakat.no. Produktet kan ikke avbestilles etter at betalingen er fullført i nettbutikken og kan heller ikke byttes eller returneres etter levering. Vi opplyser også om at fargene fra PC-skjerm kan avvike noe fra hvordan de ser ut på trykk.

Har jeg reklamasjonsrett?

Hvert enkelt produkt fra Fødselsplakat.no blir inspisert og kontrollert, men likevel kan det oppstå skader eller feil på våre produkter. Om det har oppstått en feil eller skade under produksjon eller transport, har du selvfølgelig reklamasjonsrett.

Send en e-post til kundeservice@fodselsplakat.no med så mye informasjon som mulig: ordrenummer, e-postadresse, beskrivelse av skaden, bilder av plakaten eller rammen (og skadet emballasje) og eventuell annen relevant informasjon.

Reklamasjonsretten gjelder ikke dersom feilen skyldes at du har oppgitt feil info, slik som f.eks navn, fødselslengde, -vekt, -dato, -sted eller klokkeslett under bestillingen.

Frist for reklamasjon er to måneder etter at du har mottatt fødselsplakaten.

Hva gjør jeg om jeg oppdager at jeg har oppgitt informasjon?

Straks bestillingen er gjennomført i nettbutikken har du ingen mulighet til å endre på informasjonen du har oppgitt. Vær derfor nøye når du taster inn informasjonen om barnet, og vær helt sikker på at du har skrevet alt riktig før du sender bestillingen. Det er ikke mulig med bruk av emojis ikoner eller bokstaver som tilhører et annet alfabet i bestilling. Hvis du likevel oppdager en feil når du mottar fødselsplakaten, ta kontakt med oss på kundeservice@fodselsplakat.no, så finner vi en god løsning.

Jeg har mottatt fødselsplakaten/ABC-plakaten, men noe stemmer ikke. Hva har skjedd?

Plakaten blir laget på grunnlag av det som blir skrevet inn og de valgene som blir gjort underveis i bestillingen. Akkurat slik den går over til trykkeriet som trykkferdig API-fil. Om du mistenker feil eller har oppdaget feil og ønsker å få en bekreftelse på det kan du kontakte kundeservice.

Hvordan håndteres mine personopplysninger jeg oppgir til dere?

Fødselsplakat.no er opptatt av å behandle dine personlige opplysninger med respekt og forsiktighet, og vi innhenter og lagrer kun de personopplysningene som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser i henhold til avtalen med deg. Se personvern for mer informasjon.

Hvilke betingelser gjelder når jeg kjøper en fødselsplakat/ABC-plakat?

Oversikt over kjøpsbetingelser finner du her.

Ønsker du å samarbeide med oss?

Send oss ​​en e-post på collab@fodselsplakat.no

Jeg finner ikke spørsmålet mitt.

Dersom du har noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss!