Personvern

Fødselsplakat.no er opptatt av å behandle dine personlige opplysninger med respekt og forsiktighet, og vi innhenter og lagrer kun de personopplysningene som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser i henhold til avtalen med deg.

For å kunne sende deg fødselsplakaten(e) er vi avhengige av at du oppgir navn og adresse. For effektivt å kunne kontakte deg angående bestillingen trenger vi ditt telefonnummer og din e-postadresse. 

I henhold til norsk lovgivning er vi pålagt å oppbevare regnskapsmessige opplysninger, herunder utsendte ordrebekreftelser, fakturaer og kreditnotaer. Disse opplysningene trenger vi også ved en eventuell reklamasjon.

Alle personopplysninger du har oppgitt behandles fortrolig og vil ikke under noen omstendighet videreformidles tredjepart.

Når du betaler med kort håndteres dette av vår betalingspartner for sikker og rask behandling. Debet- og kredittkortinformasjonen blir aldri lagret av oss.

Fødselsplakat.no benytter cookies med det formål å optimalisere nettbutikken og dens funksjonalitet og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg. Du kan til enhver tid slette cookies fra din datamaskin. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Dersom du har spørsmål om vår bruk av dine personopplysninger eller om du ønsker at vi sletter eller endrer personopplysningene, så kan du kontakte oss på kundeservice@fodselsplakat.no.