FAQ

Hva er en fødselsplakat?

Fødselsplakat.no tilbyr en serie unike og personlige bilder hvor vi skalerer illustrasjonene til barnets faktiske fødselslengde i skala 1:1. Vi legger også inn informasjon om barnets navn, fødselsvekt og lengde, samt sted, dato og klokkeslett da den ble født.

Hvordan blir barnets størrelse på bildet i skala 1:1?

Vi tilpasser høyden på illustrasjonen til den fødselslengden du angir ved bestilling. Oppgir du fødselslengden til 50 cm, så blir illustrasjonen av barnet 50 cm høy.

Hvilken størrelse er det på plakatene deres?

Størrelsen er B: 50 cm x H: 70 cm. Størrelsen på bildet er den samme uavhengig av barnets fødselslengde.

Følger det med ramme?

Ramme er ikke inkludert, men plakaten passer til de fleste standardrammer (B:50 x  H: 70 cm). Sjekk vårt utvalg under “rammer”.

Hva slags papir bruker dere?

Fødselsplakatene trykkes på 210 g ubestrøket papir, noe som gir et matt og eksklusivt uttrykk.

Lager dere fødselsplakater på andre språk enn norsk?

I nettbutikken er norsk lagt inn som standardspråk. Ønsker du et annet språk, så kan du bestille ved å sende en e-post til: kundeservice@fodselsplakat.no.

Vi har også en svensk nettbutikk kalt www.fodelsetavla.se hvor du kan få plakaten på svensk, samt en dansk nettbutikk www.fodselsplakat.dk hvor du kan få plakaten på dansk.

Har dere gavekort?

Vi har fine gavekort som passer til enhver anledning. Da kan mottakeren selv gå inn på fødselsplakat.no og velge sitt favorittbilde. Alle gavekort er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato.

Ønsker du å samarbeide med oss?

Send oss en e-post på collab@fodselsplakat.no

Hvordan vet jeg om bestillingen har gått gjennom?

Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post like etter at betalingen er fullført. Dersom du ikke mottar en ordrebekreftelse innen kort tid kan du sjekke om den har havnet i søppelmappen. Det kan også skyldes at du har registrert feil e-postadresse. I så fall ber vi deg kontakte oss på kundeservice@fodselsplakat.no så raskt som mulig.

Hvordan sendes plakatene deres?

Fødselsplakatene pakkes skånsomt inn i silkepapir og legges inn i et beskyttende papprør før de sendes. Vi benytter DHL/Bring, sporbar pakke. Du mottar mail/sms med info om henting, og pakken hentes på postkontor eller post i butikk. Du kan spore pakken din på Bring.no sin side ved å kopiere inn kollinummer. Våre produkter sendes fra Sverige.

Hva gjør jeg om jeg oppdager at jeg har oppgitt feil informasjon?

Straks bestillingen er gjennomført i nettbutikken har du ingen mulighet til å endre på informasjonen du har oppgitt. Vær derfor nøye når du taster inn informasjonen om barnet, og vær helt sikker på at du har skrevet alt riktig før du sender bestillingen. Det er ikke mulig med bruk av emojis ikoner eller bokstaver som tilhører et annet alfabet i bestilling. Hvis du likevel oppdager en feil når du mottar fødselsplakaten, ta kontakt med oss på kundeservice@fodselsplakat.no, så finner vi en god løsning.

Hvor mye koster frakten?

Vi tilbyr gratis frakt til alle land i verden.

Hvor lang er leveringstiden?

Fødselsplakat.no jobber kontinuerlig for å levere dine bilder fortest mulig hjem til deg. Forventet leveringstid i Norden er 5-7 virkedager etter mottatt bestilling, mens forventet leveringstid i resten av verden er 5-10 virkedager etter mottatt bestilling. Vi opplyser om at under Black Week, samt sommer/juleferie kan leveringen ta noe lengre tid enn normalt. Du kan spore pakken din direkte via mail/sms eller besøke Bring.no og legge inn sporingsnummeret.

Har jeg reklamasjonsrett?

Hvert enkelt produkt fra Fødselsplakat.no blir inspisert og kontrollert, men likevel kan det oppstå skader eller feil på våre produkter. Om det har oppstått en feil eller skade under produksjon eller transport, har du selvfølgelig reklamasjonsrett.

Send en e-post til kundeservice@fodselsplakat.no med så mye informasjon som mulig: ordrenummer, e-postadresse, beskrivelse av skaden, bilder av plakaten eller rammen (og skadet emballasje) og eventuell annen relevant informasjon.

Reklamasjonsretten gjelder ikke dersom feilen skyldes at du har oppgitt feil info, slik som f.eks navn, fødselslengde, -vekt, -dato, -sted eller klokkeslett under bestillingen.

Frist for reklamasjon er to måneder etter at du har mottatt fødselsplakaten.

Har jeg angrerett?

Angreretten gjelder ikke avtaler om levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg (jf. Angrerettloven § 22). Hver enkelt fødselsplakat er unik og spesialtrykkes med navn og fødselsopplysninger, så det er ingen angrerett for produkter bestilt på fødselsplakat.no. Produktet kan ikke avbestilles etter at betalingen er fullført i nettbutikken og kan heller ikke byttes eller returneres etter levering.

Hvordan betaler jeg og hvilke betalingsløsninger tilbyr dere?

Du kan betale med bank-/kredittkort fra VISA, MasterCard, American Express, direktebetaling eller velge faktura med vår Klarna betalingsløsning (14 dagers betalingsfrist). Har du valgt å betale med Klarna faktura, vil fakturaen sendes fra Klarna til deg på e-post eller i din app. Fakturaen sendes samme dag som vi sender bestillingen din fra vårt lager.